Vårens retreat får värma vårt inre

Ute är det kyligt men hjärtats värmande närvaro får ge oss näring nu när vi beger oss till Shambala/Borntorpet för att hålla retreat.

Min vän Markus tog denna bild häromdagen i Indien. Den föreställer berget Arunachala som representerar den yttersta stillheten, Shiva.

På torsdag börjar vi en tre dagars tyst retreat:

Vipassana & hjärtats visdom 25 – 28 april

Det bästa jag gjort under mitt snart sjuttioåriga liv är att lära mig meditation. Att vara lycklig är inte svårt! Den här vägen inbjuder till glädje och lycka och till att släppa taget om onödigt lidande.
Vill du lära dig att meditera? Eller kanske du är van att meditera? Den här helgen för dig!
Kom och ladda dina batterier, landa i närvaro nära jorden i vacker livgivande miljö. Välkommen precis som du är.
Jag kommer att undervisa i grunden för Vipassana-meditation, den 2600 år gamla buddhistiska traditionen som ökar vår glädje och lycka i livet. När sinnesnärvaron ökar släpper onödigt lidande taget om oss och oro kan omvandlas till kreativitet.
När vi ger uppmärksamhet till hjärtats närvaro öppnar sig möjligheten till en djup kärlek till oss själva och allt levande.

Vårens retreat på Borntorpet Shambala kommer att ske i en yurt, ett runt rum. Ett fåtal platser finns kvar, skynda att anmäla dig om du tänkt vara med! Se mer information om schema etc här eller boka direkt! Fåtal enkelrum finns. Kopiera eller klicka på länken nedan. Där finner du information om schemat, mig som lärare, stället och hur du anmäler dig. Kom så inviger vi våren 2024 med inre frid och tystnad.

https://fb.me/e/1Pn3G6acg

Search