Uppror och utplåning för kärlekens skull (allt var ju gud, eller?)

BokreleaseVälkommen till Vattumannen den 14 november. KL 14.00

Kali Franciska Von Koch , meditationslärare och Expressive Arts terapeut, kommer att läsa ur sin bok Omvänt uppror och berätta om hur det var att leva i en hederskultur på sjuttiotalet. Först kastade hon sig ut på en äventyrlig sökande andlig resa för att finna en guru, påverkad av den frisläppta och promiskuösa 70-tals- kulturen hon växt upp i. Men sedan blev hon kär och hamnade i en patriarkal hederskultur. Franciska von Koch (Kali) berättar historien om sin tid med en man från pashtun-folket i de nordvästra delarna av Pakistan, i boken ”Omvänt uppror”, då hon bekände sig till islam samtidigt som hon trodde på Jesus, Krishna och Budda. Franciska har givit ut meditations skivor och undervisat i vipassana och mindfulness sedan många år. Vad hon först nu avslöjar är vad som hände innan, tidigt på hennes sökande resa. Boken kommer att finnas till försäljning med personlig dedikation från författaren. Läs mer genom klicka på bilden.

Lö 14 nov kl 14.00-16.00
Plats: Vattumannen

Inträde: Gratis

MER INFO:

Läs denna artikel som också kan användas till publicering. Hämta den här:https://franciskavonkoch.com/omvant-uppror/

Facebook event att dela här: https://www.facebook.com/events/1712832805613607/

%d bloggare gillar detta: