Läsarkommentar och bilder från boksläpp

Boksläpp med vänner

Många fina vänner kom på boksläppet förra helgen. Nu väntar jag ivirgt på läsarkommentarerna!

En vän sträckläste boken:

”…Den unga flickan, Magdalena, så rörande att läsa om hennes tankar och känslor. Kulturkrockarna, så bra skildrade. och tiden, 70-talet. Många kan säkert känna igen sig, även om vi hade/har andra öden och historier. Och hur oerhört dedikerad en människa (särskilt en ung) kan bli så att den går så långt. Och här i den här inifrånperspektiven, får man verkligen förståelse för hur hon tänker och handlar.” Bissa Abelli, skådespelare

Jag presenterade boken under tio minuter, lägger upp ett filmklipp snart.

_DSC8221 copy

boksläpp med familj

Bokrelease1Och det skålades förstås i dagarna tre:):

%d bloggare gillar detta: