Kärleken klarar allt, trodde jag

Så här skriver förlaget:

En kärlekssaga utöver det vanliga

Indigo

En roman om flower-power, passion och heder

Året är 1973 och Magdalena bestämmer sig för att resa till Indien med sin vän Limpan för att söka gud, men finner i stället kärleken i Anam, en pashtunsk ung man från en bergsby i norra Pakistan. Han livnär sig mestadels på att sälja antika buddhaskulpturer till en skrupelfri brittisk smugglare. Magdalenas och Anams kärlek är omedelbar, passionerad och blind för de faror den medför. Anam är nämligen trolovad med en annan, från en familj som inte ser mellan fingrarna på den skymf de utsätts för genom Anams förälskelse i den unga flickan från Sverige. Det blir en fråga om familjens heder, en kärlek på liv och död.

https://www.bookstrap.se/nyheter/indigo.html

Tack till förlaget Bookstrap/Stefan Skog som har gjort ett fantastiskt arbete med boken.

Själv har jag med hjälp av alla de brev som min mamma bevarat från en resa som gjordes på tidiga 70-talet skrivit denna roman.

I den självbiografiska boken Omvänt uppror – tonåring och gift med en pashtun från 2015 presenterade jag för första gången min tidigare livshistoria om hur jag liftade till Pakistan och förälskade mig i en man från en hderskultur som jag sedan gifte mig med. Nu i romanens form har jag kunnat ta ut svängarna och den nya omarbetade boken INDIGO – om Flower Power, passion och heder blir den första i en trilogi om Magdalenas andliga sökande genom tid och rum.

Amit Sen uppträder på boksläppet

Du är varmt välkommen på boksläpp den 15 september i Gamla Stans bokhandel Stora Nygatan 7

Nu ligger INDIGO hos tryckeriet, spännande!
Här är länk till boksläppet: https://fb.me/e/2ypI0Qw1M

Levande musik, läsning och boksignering, fest och bubbel!

%d bloggare gillar detta: