Kärleken klarar allt, trodde jag

Franciska von Koch

Så här skriver förlaget:

En kärlekssaga utöver det vanliga

Indigo

En roman om flower-power, passion och heder

Året är 1973 och Magdalena bestämmer sig för att resa till Indien med sin vän Limpan för att söka gud, men finner i stället kärleken i Anam, en pashtunsk ung man från en bergsby i norra Pakistan. Han livnär sig mestadels på att sälja antika buddhaskulpturer till en skrupelfri brittisk smugglare. Magdalenas och Anams kärlek är omedelbar, passionerad och blind för de faror den medför. Anam är nämligen trolovad med en annan, från en familj som inte ser mellan fingrarna på den skymf de utsätts för genom Anams förälskelse i den unga flickan från Sverige. Det blir en fråga om familjens heder, en kärlek på liv och död.

https://www.bookstrap.se/nyheter/indigo.html

Tack till förlaget Bookstrap/Stefan Skog som har gjort ett fantastiskt arbete med boken.

Själv har jag med hjälp av alla de brev som min…

Visa originalinlägg 134 fler ord

%d bloggare gillar detta: