Kommande utställning blir på Gotland 26-29 maj 2022

Franciskas måleri har genom åren rört sig alltmer bort från det konkreta till det abstrakta, från olja till akryl, från penslar till händer och kniv. Naturens mystik inspirerar hennes konstnärliga utövning liksom kontemplationen över livets existentiella frågor . Se mer här: https://wordpress.com/page/franciskavonkoch.com/24061

Gotland är sedan några år, förutom Gamla stan i Stockholm hennes hemvist när det gäller att måla, skriva och skapa projekt. Hennes andra hemvist är i södra Indien. Under 2022 kommer hon att vara med och ställa ut på ”Gotlands öppna ateljèer” http://oppna-ateljeer.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: