Att vara eller inte vara? – Att leva är hur som helst en mycket stor konst. Går det att vara lycklig ensam?

Att pröva något nytt som verkar lite läskigt men roligt – en litet potpuri https://www.facebook.com/603582648/videos/529991238240381/

Jo jag märker att med åldern kommer en viss bekvämlighet, det är lätt att bli lite ”lat” när man har all tid i världen. Att ta nya utmaningar kommer inte lika lätt, kroppen börjar bli stel och det är risk för förstelning. För att börja pröva SUP ”Stand up paddle”, alltså en bräda som flyter på vattnet var jag tvungen att bortse från min ålder, min dåliga kondis, min försämrade balans, min hälsporre, min dåliga ekonomi och you name it.

Så ljuvligt är havet att simma i, rena livselixiret

Jag insåg också att livet på Gotland under pandemin hade gjort mig 5 kg tyngre eftersom jag ätit så god mat hos min manlige vän. Jo att laga måltider tillsammans och njuta av dem hör till relationens njutningar och jag klagar absolut inte. Men nu är jag, vad säger man ”tillfällig gräsänka i stan”, så nu passar jag på att lära mig något nytt som verkar vara en bra form av motion för mig.

Lärde mig lite mer paddelteknik i Sollentuna på standuppaddle stockholm kajak
Jag sitter och står i omgångar
Jo det går att slappna av på supen, skönt att känna vattnet som bär

Vad är SUP?

”SUP (Stand Up Paddling) är en sport som börjar bli ganska vanlig och är för de flesta första steget in i vattensporternas värld. Den påminner ganska mycket om vågsurfing, men brädorna är generellt lite större och man står upp och paddlar sig fram istället. Detta gör sporten väldigt mångsidig. Du kan paddla på i stort sett vilket vatten som helst: åar, sjöar och hav, med eller utan vågor. Plattvattenpaddling ger en väldigt bra träning medan paddling i vågor ger dig den där extra kicken.” ”… https://www.onwater.se/kunskapsbas/vad-ar-sup/

%d bloggare gillar detta: