Låt mig berätta – Omvänt uppror som ljudbok!

Vill du hjälpa mig att att ge ut min verklighetsbaserade ”Romeo och Julia-saga” ett tidsdokument?

Omvänt uppror

Tonåring och gift med en pashtun

Jag vill spela in min berättelse om hur en stor kärlek tyvärr kan vändas i en olycklig pga religion, kultur och framförallt PATRIARKAT.

Jag vill berätta min historia om hur jag liftade till Pakistan och förälskade mig i en man från en hederskultur och hur de bästa avsikterna kan gå så fel och vad det beror på.

Jag vill  beskriva med empati hur en man kan ta sig rättigheten att kontrollera och slå en kvinna. Jag vill öka förståelsen för hur religion och kultur kan förstöra ett samhälle och en stor kärlek.

Tacksam för den hjälp jag får. Kanske tycker många att varför inte stödja något mer behjärtansvärt som tex LÄKARE UTAN GRÄNSER, och ja du har rätt, därför tänker jag skänka 10 % av de gåvor som kommer in till just Läkare utan gränser.

Jo, vi var unga, det var andra tider, men har så mycket förändrats, både ja och nej. Diskussionen om de patriarkala värderingarna inom religionerna är en viktig diskussion.

Jag är inte emot mångkultur eller islam, jag är emot förtryck av kvinnan, jag vill höja rösten utan att bli betraktad som islamofob.

Det finns mycket vackert inom tex inom den mystiska sufismen inom islam, men som det nu ser ut är sufismen oftast förbjuden. I namnet av religion, alla religioner sker förtryck.

Det fanns en tid före talibanernna, före de fundamentalistiska IS och det fanns en tid innan Ryssland invaderade Afghanistan. Det är den tiden jag pratar om, jag var 17 år och liftade genom Europa. Jag var religiöst lagd och sökare, jag var öppen för intryck. När jag träffade Shahid föll jag pladask. Detta handlar min första bok om.

Det är ett tidsdokument från 70-talet, vill du läsa den, vill du höra mig berätta? Kan du bidra med en valfri slant? Många bäckar små.

Själv lever jag min dröm, som konstnär och författare och pensionär, tacksam för den sponsring som kommer min väg. Ödmjukast och med välönskan, tack! För att bidra klicka på bilden, skrolla ner och finn rutan där du kan fylla i summan.

I augusti spelar jag in boken, med din hjälp, tack!

  • Jag vill publicera min bok digitalt och spela in den som ljudbok.
  • Genom att få ekonomisk hjälp kan jag som själv-publicerande författare nå ut med boken utan krånglig distribution, lagerhantering och kostnader som vida överstiger intäkterna.

Vill du kunna lyssna på min berättelse i bilen, på väg till jobbet, när du är ute går det kommer att bli en spännande och intressant resa. 

Vad som behövs

  • 6000 kr går till inspelning av boken, redigering och mastring. 1000 kr går till att lägga på den på portal som ljud respektive bok. Hon avser använda Ingram Spark, en plattform som levererar till Adlibris och Amazon med fler. 5000 kr går till designer för att lägga upp boken digitalt så att den kan laddas ner till dator, läsplatta och mobil.
  • Du får uppleva spänning, drama och en unik historia med självbiografiskt innehåll.
  • Om det blir för lite pengar här hoppas jag kunna finna bidrag från annat håll. 

Din påverkan

Jag vill berätta om hur det såg ut innan radikala militanta islamistiska rörelser började härja i Pakistan och Afghanistan, det enkla livet på landet men också de kulturella konflikter som gjorde denna kärlekshistoria omöjlig.

Boken översattes till engelska med hjälp av er här för några år sedan. 

Risker

Det finns inga ekonomiska risker men en önskan 

  • Att rösten håller.
  • Att du blir nöjd med resultatet

Om du inte har råd att hjälpa till ekonomiskt

Kanske du kan sprida den här informationen i alla fall.

  • Låt denna kampanj nå ut
  • OBS: Indiegogo har delningsverktyg!

Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.