Vändpunkt

Arunachala det heliga berget

Snart befinner jag mig vid bergets fot för att fortsätta min livsresa. Denna gång har jag längre tid på mig än jag haft på många år att fördjupa mitt skrivande och förhoppningsvis färdigställa boken del 2 i ämnet ”Magdalenas andliga och fysiska resa genom livet”. Eftersom jag lämnar min anställning kommer jag förvalta min tid helt och hållet själv. Det börjar med att jag reser till Indien på flera månader för att skriva & meditera. Min funktion som lärare i meditationsföreningen 3juvelers regi fortsätter dock och jag är fortfarande tillgänglig för enskilda samtal som mentor/psykoterapeut/dharmalärare. Nu för tiden har vi möjligheten att tala med varandra så gott som var vi än befinner oss, bara vi har uppkoppling, det tycker jag är fantastiskt. Den här bloggen handlar mycket om mitt skrivande och min funktion som lärare men som den mångfacetterade färgpalett min personlighet råkar vara, kan jag inte låta bli musik, konst, kreativitet och allt däremellan. Det har alltid varit svårt att ge en relevant presentation av mitt arbete eftersom jag sitter på ”flera stolar” som det heter. Nedan syns bilder från en situation jag verkligen älskar, nämligen att undervisa och meditera tillsammans med andra, här på en av de årliga retreaterna på klostret Solbo. Dessa är från augusti 2019.

När jag undervisar i meditation kallas jag oftast Kali
Dharmaundervisning om acceptans

Min avsikt är att skriva varje vecka här i bloggen från den 1 januari 2020 då mitt liv går in i ett nytt kapitel. Om du vill veta mer om mig som meditationslärare ber jag att få hänvisa tillhttp://www.3juveler.nu

Prenumerera gärna på denna blogg: klicka på sidan https://franciskavonkoch.com/ och se längst ner till höger, där kan du klicka för att följa mig om du vill få information om nya inlägg i din mejl. Fotografier från Indien utlovas, liksom citat från skrivandet och andra funderingar, insikter och inspirationer.

Omvänt uppror kan du få signerad i valfritt namn för 90 kr inklusive frakt. Mejla till mettha@gmail.com
Del 2 hoppas jag kunna leverera 2020
Fånga dagen!
foto: Franciska von Koch
%d bloggare gillar detta: