Gratitude and journey to India Swedish/English-post

This text follows in English. Kära läsare, snart bär livet mig vidare till Indien där skrivandet fortsätter. För dig som redan läst ”Omvänt uppror”, vet du att det äventyret slutade med att Magdalena var på väg till Indien för att finna en mästare. Nu påbörjar jag äntligen den historien, vad som hände när jag träffade de visa personerna och vad jag skulle komma att inse. Samtidigt blir det en tillbakablick till ett Indien som knappast finns längre och likaså hur det är nu. Då åkte jag åsnedroska, idag tar jag taxi! Jag ser också fram emot att hålla dig uppdaterad här, så att du kan följa med på resan. Jag vill samtidigt också passa på och tacka alla som på något sett bidragit till att förverkliga översättningen av den första boken till engelska. Under 2017 är min avsikt att få det arbetet gjort och även att få ”Omvänt uppror” inläst som ljudbok på svenska. Därmed önskar jag en god fortsättning på vårt nya år och bjuder in ljuset även i ditt liv.

Dear reader, I am soon off to India to continue my writing journey. My first book ”An Unlikely Rebellion” ended with that Magdalena was on her way to India to find a teacher or Guru. Now finally I will begin to write that story, what actually happened when I met these wise people and what I was going to realise. At the same time it will be an account of India from both the earlier days, which is no more and how it is now. When I first came I was taking a donkey carriage, today I take a taxi. I am looking forward to keep you posted here, so you can join me on my journey. I also want to thank everybody for your contributions for the translation of my book into English. I wish you all a very good continuation of this new year. May you also receive the light in your life.

%d bloggare gillar detta: