Det är aldrig försent att börja älska sig själv och vad drömmer du om?

Vad drömmer du om? Det är aldrig försent att börja äga och älska sig själv. Medan medelålders män skaffar motorcykel eller börjar springa benen av sig, (vilket också kan vara kul iofs), så ägnar jag mig åt att ta sånglektioner, lära mig att spela blues och drömma om vilka covers jag vill spela in. Dessutom har jag minst ett par böcker jag vill skriva. Vilka drömmar bär du på?

Skrev en låt igår. Första sedan sena 90-talet (!) Torkan uppstod i samband med att allt raserades och jag tappade rösten inför (liten) publik I (stort tält avsett för 1000) på Ängsbacka festivalen. Hade ett underbart gäng musiker som spelade med mig: Peo på trummor, (välsignat vare hans minne, han var bäst, men han tog tyvärr sitt liv för några år sedan;( ),  Ann Ann Blom på piano ( gudabenådad jazzpianist), härliga Eric Forsmark på percussion, Pauli Mårsen bäst på didgeridoo och Pallash på bas. Själv spelade jag gitarr, japansk flöjt, blockflöjt, munspel, indisk tampura o harpa, och så sjöng jag (inte så bra, men dock stundom innerligt)..Min mor hade fått dödsbeskedet; två månader kvar, min pojkvän hade gjort slut och jag (som fungerade som manager, roddare och you name it, förlorade rösten på scen (((((((;….fruktansvärt.   Sedan våren har jag börjat ta sånglektioner av fantastiska Josefin Martina Eriksson.

Min römy-dreamst har kommit tillbaka, (förnyad), kreativiteten vid pianot har fått liv igen. Såå roligt, efter att ha hämtat hem mig själv efter senaste årets trauman. Ja i nattens självupptagenhet då jag skriver om mig själv vill jag bara säga: Det är aldrig försent att börja om:). Bokprojektet som numera går under namnet ”Överlevaren” är ett arbete som pågår denna höst parallellt med allt annat. Det får ta den tid det vill för det har jag lärt mig att en bok bestämmer man inte helt över. Den kreativa processen i kombination med det hårda arbetet/hantverket behöver ha en balanserad dansrelation. Med mina 60 fyllda känner jag mig fräschare än på länge. Musik, konst, kreativitet flödar åter i mitt hem. Tacksamhet känner jag! Slut på att göra om mig själv för att vara till lags för någon annan, för att passa in i en annans liv, en form där stora delar av mig själv stängs ut. Det är aldrig försent att börja äga och älska sig själv. Medan medelålders män skaffar motorcykel eller börjar springa benen av sig, så ägnar jag mig åt att ta sånglektioner, lära mig att spela blues och drömma om vilka covers jag vill spela in. Dessutom har jag minst ett par böcker jag vill skriva. Vilka drömmar bär du på?

%d bloggare gillar detta: