För kärlekens skull i en hederskultur

Författarbesök: Fredag 9 sep kl.20.00 – Ålshults Handelsbod  i Ryd 
 Lördag 10 sep kl.15.00 på Lofta Caffè | Caffè o Kultur  i Gamleby

PRESSRELEASE och foto fri för publicering

Den svenska författaren Franciska von Koch, som snart kommer till Gamleby och Ryd, där hon berättar från sin aktuella bok ”Omvänt uppror”, om hur det var att leva i en hederskultur tillsammans med kvinnorna i deras vardag, innanför murarna, under tiden före talibanrörelsens uppkomst. Författaren som har haft en unik upplevelse att som svensk flicka ha levt i en Pakistansk by ute på landet, kommer att svara på frågor efter författarföredraget.

Först ger hon sig ut och liftar påverkad av tidsandan. Hon blir våldsamt förälskad i en pashtun från en patriarkal hederskultur. Franciska berättar här om sitt äktenskap. Det är en genuin och unik skildring av en ung svensk flickas liv som hustru till en pakistanier. Läsaren får en inblick i hur livet ser ut i en traditionell muslimsk familj och hur den sjuttonåriga Franciska upplevde det.

Intressant att ta del av hennes liv innanför murarna, hur tankegångarna är så väsensskilda mellan öst och väst. En öppenhjärtig bok om kärlek och den inre resan.

Författarbesök: Fredag 9 sep kl.20.00 – Ålshults Handelsbod  i Ryd 
 Lördag 10 sep kl.15.00 på Lofta Caffè | Caffè o Kultur  i Gamleby

Beställ boken innan: direkt från författaren här

allahanda september klaar kopia

%d bloggare gillar detta: