Semesterkreativitet

Alltså vad jag ser fram emot att få landa nere i det hus mina vänliga vänner lånat mig, då de själva är bortresta. På fredag beger jag mig ner till Skånes slätter för att åter ta upp ”pennan”. Måla, spela, skriva, sjunga, åter skriva, skriva, måla och så landar alltihop i en improvisation på pianot. Däremellan en tur till havet, kärlek, skåda horisonten och njuta solen på huden. Hoppas även du har planerat en kreativ sommarvistelse någonstans i vårt vackra avlånga land. Franciskacropped-cropped-simrishamn-6480-liten-kopia.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: