Kärlekens mysterium

Hej! Jag är åter ifrån en resa till Italien där vi utforskat kärlek på längden och tvären; vad är objektiv kärlek, vad är universell kärlek och vad händer i våra allra närmaste kärleksrelationer när vi fastnar? I boken Omvänt uppror är två människor från helt olika kulturer förälskade och det blev en omöjlig ekvation….Mycket spännande tema.
Planerar i dagarna den lilla turen till Småland i höst. Det ser ut att bli två turer, en i september och en i oktober. Dessa små underbara kultur-caféer på landsorten! En annan rolig nyhet är att Året Runt ska skriva om boken. Jag återkommer med information när jag vet mer.cropped-cropped-cropped-cropped-siska-och-shahid-pc3a5-huk-kopia.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: