Påfylld, tacksam och redo

Efter två intensiva veckor i Israel med skrivande, utbyte och särskilda möten är jag nu redo för återfärden till Stockholm. Att träffa kusiner jag inte mött sedan jag var barn, att träffa en gammal konstnärsvän från ungdomen, att skriva om min mamma i det land dit hennes syskon färdades då hon själv tog sig till Sverige, har varit mer än speciellt. Gudabenådat och därtill några riktiga soldagar på sandstränder, vandring i ökenlandskap och bad i Döda havet. Påfylld, tacksam och Citadelle.jpgredo för hemfärd. Här är en bild av ett citadell. Ett bra citadell skyddade
för i tiden staden och kyrkan från inkräktare. I ens eget liv betyder det att ha bra strukturer för sitt dagliga liv, så att det allra heligaste kan skyddas, nämligen den inre sanningen om välsignad närvaro. Må du ha ett bra citadell i ditt liv.

Tel Aviv 6 februari 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.