Uppkoppling, återkoppling, återförening

Det konstiga är att jag inte hade planerat detta, jag skulle bara på lite semester till ett varmare land, samtidigt som jag råkade skriva om min mamma och hennes liv. Jag befinner mig i Israel där jag återfått kontakten med mina kusiner efter 49 år. Det är en märklig känsla. Igår den sista januari 2016 satt jag hos två av mina kusiner där de visade mig fotografier av mig från det att jag hälsade på när jag var 11 år. Vilken konstig känsla. Bilden nedan har både min syster och jag och tydligen har den rest åt alla möjliga håll eftersom den också återfanns här i Israel. Man ser min mor som är 11 år här, mellan hennes båda föräldrar. Hennes far dog under Förintelsen, så honom fick jag aldrig träffa. Vad skulle han säga om han visste att han har 11 barnbarn och minst dubbelt så många barnbarnsbarn!? Pojken längst ner på bilden är pappa till de kusiner jag träffade igår.

Siska skannade001 copy

Ett svar till “Uppkoppling, återkoppling, återförening”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: