Gott nytt år!

cropped-bokslc3a4pp-med-vc3a4nner.jpgHej alla vänner, elever och klienter. Jag önskar er alla ett gott nytt år! Till våren 2016 fortsätter jag med att driva konst och kreativitetsprojekt med äldre, företräda ett konstgalleri och promota min bok; Omvänt uppror.
Jag arbetar också på en ny bok. Jag har mindre tid för fler enskilda klienter, men någon plats finns eventuellt på torsdagar, eller kvällstid över Skype. Måndagkvällar undervisar jag i meditation på Erstagatan, mer infowww.3juveler.nu, det blir också några endagsretreater och det blir några ”Varande och rörelse”-kvällar med Yogalärare Anna Swärd samt även en längre Midsommarretreat med Vipassanameditation och Yinyoga. Välkommen till en vår fylld av besjälad kreativitet och närvaro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: