Korten på bordet

Att påbörja ett nytt skrivande är inte helt lätt. Jag pendlar mellan framförallt två olika uppföljare till min första bok, Omvänt uppror. I den ena boken vill jag skriva om hur jag (alter ego Magdalena) fortsätter till NM%20-%201Indien och träffar den vise Sri Nisargadatta Maharaj i fattigkvarterens Bombay. Han som lärde mig om Advaita och den ickedualistiska vägen; att allt du söker på den andliga vägen egentligen redan finns här nu, enkelt uttryckt. Till honom vallfärdade hundratals människor för att tränga ihop sig på hans lilla loft för att lyssna på hans visdom.

Den andra boken handlar om en kvinna som växte upp under andra världskriget och som förlorade sin pappa vid 12 år, som bodde i getto, som kom till Sverige och hade över 100 älskare innan hon dog på sin sjuttionde GEORGIAS SONG kopiafödelsedag med alla gäster närvarande och bordet dukat till fest. Den kvinnan var min mor.

 

 

Vilken bok ska jag skriva först?

%d bloggare gillar detta: