Ystad söndag 6/12 samt påbörjar nästa bok

Idag åker jag ner till den sydligaste spetsen av vårt avlånga land, för imorgon blir det bokpresentation i Ystad. Klicka på länkarna nedan för mer information. Varmt välkommen! Jag har nu också så smått påbörjat skrivprocessen inför fortsättningen i nästa bok; ”Om gud finns överallt behöver du inte åka till Indien” är arbetsnamnet på kommande roman. Var och varannan dag kommer en ny titel in i huvudet på mig, processen är igång, kul!

Författarjul612 (1

Artikel YstadYstad

Annonser

Författare: franciskavonkoch

Though writing, playing music, painting and working using music with elderly people, I alsoI serve as a mindfulness and meditation teacher in the Insight (Vipassana) tradition since 2003 and I am a certified Expressive Arts Therapist. I am also a student of the Ridwhan school, (Diamond Approach) since 2005.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.