Allt för hälsan, Älvsjömässan 29 nov

Författarföreläsning
Allt för Hälsan
Älvsjömässan
Inspirationsscenen,
Monter A11:38
Söndagen den 29 nov,
kl 15.30
 
Förlagshuset Siljans Måsar presenterar Uppror Och Utplåning För Kärlekens Skull med Kali Franciska Von Koch, meditationslärare och Expressive Arts terapeut, som kommer att läsa ur sin bok ”Omvänt uppror” och berätta om hur det var att leva i en hederskultur på sjuttiotalet. ”Först kastade hon sig ut på en äventyrlig sökande andlig resa för att finna en guru, påverkad av den frisläppta och promiskuösa 70-tals- kulturen hon växt upp i. Men sedan blev hon kär och hamnade i en patriarkal hederskultur. Franciska von Koch (Kali) berättar historien om sin tid med en man från pashtun-folket i de nordvästra delarna av Pakistan, i boken ”Omvänt uppror”, då hon bekände sig till islam samtidigt som hon trodde på Jesus, Krishna och Budda. Franciska har givit ut meditations skivor och undervisat i vipassana och mindfulness sedan många år. Vad hon först nu avslöjar är vad som hände innan, tidigt på hennes sökande resa.Beställ boken via:
Mail: mettha@gmail.com
Bokrelease

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: