Jag nästan sträckläste din bok

Det var då en tidsresa som hette duga! Dina föräldrar måste ha ett stort eloge ändå för att de stod ut med så mycket ovisshet som ditt unga liv hade medfört Smiley smile Tack för att jag fick del av det! Jag älskade särskilt mycket den sista meningen från Sha. Att du ska berätta för världen vad som pågår där.

En läsare

Annonser

Författare: franciskavonkoch

Though writing, playing music, painting and working using music with elderly people, I alsoI serve as a mindfulness and meditation teacher in the Insight (Vipassana) tradition since 2003 and I am a certified Expressive Arts Therapist. I am also a student of the Ridwhan school, (Diamond Approach) since 2005.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.