Färska läsarkommentarer

”Jag har just läst färdigt din fantastiska bok! Vilket äventyr, vilken resa, vilket filmmanus!!! Jag brukar läsa på tunnelbanan in till stan, och sen jag började på din bok har jag okynnesåkt bara för att snabbare komma vidare i äventyret! När tågen varit försenade har jag jublat och när jag kommit fram till min station har jag fortsatt läsa i rulltrappan och hela vägen upp till gatan. Tack för att du delar din berättelse med oss mindre äventyrliga personer och låter oss följa med på din färd! Senaste tiden har jag pendlat mellan vardagslivet i Sverige och äventyret i Pakistan – åtminstone i tankar och känslor. Jag är ganska sparsmakad vad gäller böcker, och kanske tycker jag som jag tycker för jag känt dig så länge, men din bok fångade mig verkligen som få böcker gjort. Den känns också brännande aktuell med de kulturkrockar som hela tiden uppstår och hanteras efter bästa förmåga. Jag hoppas kunna se den på bio också – den är som gjord för det! Kram och tack än en gång!” Lennart, Musiklärare
”…Hej inatt läste jag ut din  bok! Väldigt bra faktiskt och berörande!
Borde kunna få en stor publik om inte drogerna skrämmer bort dom…Men också ett tidsdokument som du skildrat väldigt träffande…”  En anonym läsare som var med…
—–

”Ett intressant äventyr må jag säga. Jag vill utbrista Oh vad bra du har fångat händelseutvecklingen och människorna. Jag levde mig helt in i den pashtuanska familjen och miljön. Särskilt Shahids svårigheter att hitta ett liv som skulle gett honom harmoni. Ja det finns mycket att säga men egentligen vill jag bara gratulera dig till en fantastisk bok, en bladvändare. Jag hoppas att många skall läsa den.” Sylvia

—-

%d bloggare gillar detta: