På väg ut i världen

Boksignatur nr 1Nu är boken äntligen på väg ut i världen. Det har varit en fantastisk första vecka sedan min bok föddes i fysisk form. När budet med lastpallen böcker kom förra måndagen undrade jag först hur jag skulle kunna bära upp alla böckerna. Min granne Leyla från kemtvätten kom till min undsättning och tillsammans bar vi upp kartongerna och därefter tog vi ut stolar på gatan där solen lyste så fint denna morgon. Jag köpte cappuccino hos bageriet bredvid och fick därefter signera min första bok åt Leyla som hjälpt mig upp med böckerna.

Dagen började bra, vilket flyt, tänkte jag. Sedan har veckan varit minst sagt intensiv. På jobbet som Temacoach på Berga omvårdnadsboende hade jag en utställning att förbereda med vernissage på fredagen, jag hade kartonger att packa upp på min lediga dag och jag sålde böcker till mina kollegor. Nu har beställningarna börjat droppa in via länken här också Få ett signerat ex hem till dig.

Nu har jag vilat upp mig på landet hos en vän över helgen och är redo för nästa vecka; officiellt boksläpp med signering på Stora Nygatan och bokhandeln Vattumannen samt Stockholms längsta bokbord. Jo jag jobbar också, men det känns lustfyllt nu, bara jag får ladda batterierna.

Så varmt välkommen till mitt Boksläpp!

En solig söndag i Roslagens famn

Kram Franciska

%d bloggare gillar detta: