Det handlar bara om kärleken

Är alla kärlekshistorier samma kärlek, undrar jag nu när jag lämnar ett långt förhållande bakom mig och samtidigt dagen efter får en lastpall med boken Omvänt uppror till min dörr? Kanske är det så. Kärleken är densamma, bara objektet byts ut. Till slut inser jag, förhoppningsvis, att det inte alls handlar om objektet, det handlade aldrig om objektet, det handlar bara om kärleken. Men kärleken gör ont, för jag är fäst vid objektet.Siska och Shahid kopia

// Are all love stories the same love? Now that I leave a long love affair behind me and receive 500 published books to my door, I believe this to be true. Love is the same, only the object changes. Finally I am realising, hopefully, that it never was about the object, it was all about love. But love hurts, because I am attached to the object.

%d bloggare gillar detta: