Spännande

thumbNu är det bara likt att vänta på brödet som ligger i ugnen. Inom 10 dagar kommer den bok jag arbetat med under många år att finnas som fysisk sak i min hand. Det har varit en lång process och nu ska den ut i världen. Eftersom det var så många år sedan jag bodde i Pakistan känner jag att jag nu har tillräcklig distans för att kunna se mer objektivt på den tiden. Det gör det möjligt för boken att nu få leva sitt eget liv.

Då jag samtidigt genomgår en smärtsam separation är det ett nytt liv som börjar forma sig. Det är bara att överlämna sig och bida tiden, ta ett steg i sänder, ett andetag i sänder. Utanför regnar det ett stilla sommarregn och vid fotändan sover katten med sin mjuka närvaro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: