Idag sitter jag vid den välsignade elden och bränner små lappar med ömsom hatord, kärleksord, farvälord, saknaord, övergivenhetsord, ilskeord och ger allt till elden.

Kaprifol, rosor och jasmin. Äntligen sommar och 29 grader varmt. Jag befinner mig på ”mitt landställe”, jag säger ”mitt”, därför att detta är farväl. Kanske sista gången som jag sitter här och njuter av tystnaden, fågelkvittret, den totala avskildheten famnad av naturens armar. Jag är långsamt på väg söderut genom Sverige, till lektören och bildredigeraren  och snart skall jag hålla provtrycket till omslaget i min hand. Men dessförinnan har jag ett mycket viktigt uppdrag och det är att säga farväl till detta ställe och 15 års förhållande till en man som valt att gå en annan väg, till en annan famn än min.

Samtidigt som min bok blir färdig efter många års slit, under det att en tvivlande man (på min bok), led av min besatthet att få boken färdig, får mitt liv en helt ny riktning.

Midwife Låter allt brinna upp som ej kan bevaras, som ej är varaktigt.

När denna vecka har gått ser jag fram emot att befinna mig på en ny plats, en med stor frihet och med vingar som bär.

Tack falken som släppte en fjäder på ängen igår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.