Föreläsning

Året är 1971, Magdalena är 17 år och på väg till Indien för att hitta en guru. Hon stannar till i norra Pakistan, där hon blir inbjuden till en pashtunfamilj. Sonen i huset och Magdalena förälskar sig i varandra och Magdalena flyttar in i hans familj i huset i byn. Franciska von Koch berättar här om hur hon levde som ung hustru till en pashtun, med allt vad det innebar av kärlek, kulturkrockar, naturupplevelser och umbäranden. Detta är en genuin och unik skildring av en ung svensk flickas liv som hustru till en pakistanier i en hederskultur.”Islamic Feminism2

Under hösten 2015 föreläser jag om min roman med självbiografiskt stoff som utkommer i augusti 2015

Omvänt uppror
Tonåring och gift med en pashtun

Välkommen att boka in mig: 0723 11 80 44
franciskavonkoch@gmail.com

© Franciska von Koch

%d bloggare gillar detta: